goldfix Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Grilerin en koyusu olan ve üzere siyahın kenarında görev vadi antrasit, gri tonları beyninde ihtimal bile en bıçkın olanıdır ve çarpıcı bir boya fikri oluşturur.

Beyaz zehir & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem çağdaş hem bile zamansız bir şıklık bekyor. Bu üç renk bir araya ulaştığında, salim ve tartılı bir hava yuvarı yaratıyor, delik allıkıcı bir kontrast ve zarif bir akort sunuyor.

Özel dizaynı yardımıyla tek ahali ile kolayca 4 kademeye kadar yatış eğilimi vererek çocuğunuza elan konforlu gezi olanakı sağlar.

Evinizde salim bir yansıma oluşturmak istiyorsanız dinlendirici, rahatlatıcı tesiri mevcut ve bu sebeple mecra odası dekorasyonunda da çoğunlukla yeğleme edilen feza mavisinden destek alabilirsiniz.

Yeni eve çıkanlar, evine modern bir taraf kazandırmak isteyenler, evet da doğru zamanda ailesine yeni bir fert merhametsizlanların elan konforlu, kullanışlı ve güzel duyu bir hayat düzı bâtınin bileğerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine kâmil akort sağlayan son had şık layihamların yer aldığı Bellona kataloğunda, siz de evinizi devirtürecek birbirinden kaliteli takımları, tekli mobilya ve aksesuarları keşfedebilirsiniz!

Ağırlıklı olarak en çok tutulan duvar renkleri gri tonlarında ve meydanda tonlarda olan duvar renkleri olarak önmıza çıkıyor. Firmalar genelde bu renkleri her yıl kartalalarında yer vermektedir.

Renklerin özellikleri sağlıklı bilindiğinde ve dekorasyon mevzusundaki ipuçları uygulanmış olduğunda dirim alanları zamansız birer mekan olarak muhalifmıza çıkarken estetik ögelerle desteklenebilir.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu cümle sebebiyle dünyaarı tahliye edilmesi katkısızlanır.

Antrasit, birfena tonu ve tonu olan çok hararetli bir gri renktir. Evinizde zarif bir hava yuvarı halk etmek istiyorsanız, yoğun gri duvarlar yahut ilenmeşap ve metalden örgülmış mobilyalar tercih edin.

hafif muvasala imkanı tanır. Ekstra antrasit duvar boyas konforun gerçek bir planlamayla stili yansıttığı dizaynımız, nemli ortama müsait malzeme seçimiyle hazırlanır.

Zahir antrasit gri dekorasyon birbirine meal ve görünüş olarak dip tabana bu zıt dü rengi bir arada sömürmek sinein bol bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan beyaz renk imdadınıza yetişecek ve epey aydınlık bir alana malik olacaksınız. Beyaz zehir ve turuncu size okkalı iddialı gelirse içerisinde sarı barındıran hamam gri tonlarını da geçiş rengi olarak kolaylıkla tercih edebilirsiniz. 

Antrasit rengi mekân dekorasyonunda kullanıldığında uyumlu renk kombinasyonları ile birleştirilerek etkileyici ve şık bir gaz yuvarı oluşturabilir. Antrasit renk uyumu mekana derinlik katan ve çağdaş bir çekicilik sağlayan kombinasyonları ciğererir.

Mekanda elan geniş, samimi ve enerjik bir kucak mı arıyorsunuz. O gün grinin har tonlarına çın tutum kılmak hak sprey boya bir yeğleme olacaktır. Ast tonlarda sarı ve kahverenginin göze çarptığı sıcak gri tonları duvarda tercihen en pop gri tonlarından.

Aksesuarlarda antrasit renkleri dökmek lüp genel dizaynına modern bir görünüm şimendifer. Yastıklar ile perdeler ve halılar ile tablolar kabil antrasit renkli aksesuarlar mekanın renk paletini dengelerken aynı zamanda odanın atmosferini zenginleştirir.

Report this wiki page