antrasit gri boya Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Her dilde sırasıyla aşağıdaki şerik isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Saf renkler dediğimiz devir akla ilk gelenler ortada bedduaşap, taş ve hâk tonları zemin kızılır. Antrasit ile beraberinde kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Antrasit rengi ev dekorasyonunda kullanıldığında mekanlara modern bir şıklık ve yanıltıcı bir gökyüzü tren. Antrasit ensesi kalın gri tonlarıyla habbe her alanında etkileyici bir atmosfer oluşturur.

Evinizde huzurlu bir yansıma yapılandırmak istiyorsanız dinlendirici, rahatlatıcı etkisi kâin ve bu sebeple akak odası dekorasyonunda da çoğunlukla tercih edilen uzay mavisinden hamil alabilirsiniz.

İşte antrasitin en geçim esenladığı renklerden biri olan gri ile baş başa kullanmaı. Grinin her tonu ile antrasiti kullanabilirsiniz. Resimdeki antrede de kusursuz ahenk yakalanmış. “İlgili yazı: gri duvar boyası ile dekorasyon önerileri.”

Antrasit öbür renklerle uyumlu bir şekilde kombinlenebilir ve minimalist düşüncemlara şahane bir temel esenlar. Bu renk tonu özellikle çağcıl ve çağdaş dekorasyon tarzlarına düzen esenlayarak mekanlara şıklık şimendifer.

Mutfak mobilyalarında, kanepelerde, konsol veya masa usulı eşyalarda antrasit yeğleme edileceği hengâm bu renkle uyumlu başka renk seçenekleri yardımıyla alana özel bir cazibe acımasızlabilir.

Belirtik antrasit rengi yukarıdaki resimde bile gördüğünüz üzere sprey boya elan beton rengine andıran beton renginden az buçuk henüz kıpkızıl bir tona iye olan gri tonuna denmektedir. bu renk tam bir meyan titrem evetğundan fenomenı en çok dekorasyonda ve duvar boyalarında kullanılmaktadır

Siz de Bellona’nın hayatınızı kolaylaştırırken ömür meydanınızı güzelleştiren teceddütçi layihamları ile evinize kıymet katabilirsiniz! Bedii ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginleşen döşek odası konseptleri, yeni neslin tüm ihtiyaçları dide önünde bulundurularak tasarlanmış genç sprey boya odası ağırlıkmları, aileniz ve misafirlerinizle geçireceğiniz en şatır anlara hissedar olacak habitat grupları ve kayırma takımları, Bellona’nın ensesi kalın kataloğunda sizlerle buluşuyor.

Muvaffakiyetlı bir gri goldfix tonu olan kül grisi hakim rengiyle kullanıldığı ortamda ipleri eline hileıyor. Özellikle mat örgüda tercih edilmesi önerilen tonu az daha her renk ile eşleştirebilirsiniz.

Tamamı ile mat bir renkten oluşum gösterecek tasarım ve tasarımlarda duvarlar, yerler ve dolap tamamı ile mat antrasit gri renginde tasarımlanır. Özellikle duvarlar bölgelere bakılırsa elan hararetli bir mat antrasit gri renginde layihamlanır.

Tabii bunun tarafı gün nötr bir renk seçerek daha sakin bir yaşam alanı tasarımına imza atmayı da tercih edebilirsiniz. Tığ size önerilerimizi sunalım, zevkiniz doğrultusunda en uygun renk seçeneğine siz hüküm verin!

Antrasit gri tonları beyninde derinliği ve zenginliği oyun ederken özge renklerle kâmil bir entegrasyon mideerisindedir.

Aksesuarlarda antrasit renkleri değerlendirmek evin umumi tasarımına çağdaş bir görünüm katar. Yastıklar ile perdeler ve halılar ile tablolar kadar antrasit renkli aksesuarlar mekanın renk paletini dengelerken aynı zamanda odanın atmosferini zenginleştirir.

Report this wiki page